networkio-logo

NetWorkio on uudenlainen konsulttitoimisto syntyisin Etelä-Karjalasta. Toimintamme perustuu yrittäjien auttamiseen vaikeiden projektien kokoamisessa, suunnittelussa, budjetoinnissa ja hallinnoinnissa. Tehtävämme on auttaa sinua ymmärtämään yrityksesi kehityksen tarve, kartoittaa siihen sopivat tekijät sekä valvoa työtä ja asiakkaan etua. 

Lämmintä palvelua ja auttavia neuvoja. Kokonaisvaltaista tukea ja turvaa. Juuri niin kuin äidille soittaisi.

Toiminnassamme asiakkaamme arvostavat eniten yrittäjäystävällistä toimintamalliamme sekä joustavaa ja kokonaisvaltaista apuamme. Visionamme on muuttaa konsultointikulttuuria. Jäykän toiminnan sijasta olemme joustavia niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa! Uskomme siihen, että yrittäjän ei tarvitse itse osata kaikkea. Riittää, että hän on oman alansa ammattilainen ja me hoidamme kaiken muun.

Uskomme siihen, että yrittäjän ei tarvitse itse osata kaikkea. Riittää, että hän on oman alansa ammattilainen ja me hoidamme kaiken muun.

Tiimimme rakentuu pienestä joukosta ammattilaisia. Emme suinkaan tee yksin kokoajan, vaan ulkoistamme osan palveluista luotettaville yhteistyökumppaneillemme. Meidän käsissämme pysyy kuitenkin projektin hallinta. Suuren toimiston sijasta olemme pieni, edullinen, ketterä ja joustava.
Kaikkea mitä isot konsulttitoimistot eivät ole.

Toimistomme sijaitsee Assi Vapaudenaukion Co-Working tilassa, Lappeenrannan keskustassa. 

Merkityksellinen työ yrittäjien apuna.