Yrityksen toiminnan selkeyttäminen

Projekti - Soinilan Oy toiminnan selkeyttäminen

Soinilan projekti alkoi, kun Piia pyysi apua sosiaalisessa mediassa.  Piia halusi hakea koronatukea, mutta prosessi ja hakemus tuntuivat hankalilta. Vielä hankalammalta tuntui kuitenkin tulevan projektin ja sen sisällön hahmottaminen. Mika vastasi Piian hätäkutsuun, auttoi rahoituksen haussa ja niin projekti sai alkunsa. Soinilan yritys oli hyvin hajanainen. Soinilan kipuili alkuvuosien kokemattomuudesta. Juuri yritykseen liitetty Tuliniekka etsi myös omaa paikkaansa.

Yrityksen kipuilusta huolimatta taustalla oli paljon hyvää. Soinilan ja Tuliniekan tuotteet olivat erinomaisia. Yrittäjistä huokui lämpö ja rakkaus omaa tekemistä kohtaan. Aito yrittäjämäinen ote tekemiseen sekä aidosti puhtaat ja hyvät raaka-aineet loivat erinomaisen taustan projektille.

Projektin päätehtävä oli auttaa Soinilan yrittäjiä Piiaa ja Markkua saamaan varmuus ja luotto omaan tekemiseen. Yhdessä mietimme jälleenmyyntikuvioita, hintoja, markkinointia ja asiakkaita. Verkkosivustot uudistettiin, suunnittelimme markkinointia sekä verkkoon että verkon ulkopuolelle ja rakensimme jälleenmyyjäverkostoa. Uudistusten myötä yrityksen tuotteita on saatavilla myös verkkokaupasta. 

Selkeys on ollut Soinilan projektissa punainen lanka. Tehtävää on ollut paljon ja tärkeintä on ollut pitää kokonaisuus hallinnassa, toteuttaa toimenpiteet oikeassa järjestyksessä ja oikealla tavalla. Pienistä osista on muodostunut kokonaisuus. Soinilan Oy on nyt valmiimpi astumaan uudella tahdilla ja selkeydellä eteenpäin.

Tutustu tarkemmin yritykseen Soinilan.

Alla olevista painikkeista pääset tutustumaan vielä paremmin asiakkaasemmee ja heidän toimintaan.