Digitalisaation päivittäminen

Projekti - Eirenen digitalisaation päivittäminen

Eirene on korkealaatuisen muodin liike Lappeenrannan ydinkeskustassa. Eirenen yrittäjä, Olga, joutui vaikeuksiin, kun koronaviruksen myötä raja naapuriin sulkeutui ja iso osa asiakkaista jäi sen toiselle puolen. Olgalla oli salainen unelma omasta verkkokaupasta, mutta unelmaa painoi alas ajatus siitä ettei hän tiedä mitään verkkokauppatoiminnasta.

Eirenen projektissa oli erinomaisen tärkeää kuunnella yrittäjän huolia ja kommunikoida paljon. Olga luotti yrityksemme käsiin oman verkkokauppansa rakentamisen, ilman että itse ymmärsi asiasta paljoa. Oli tärkeää, että kerroimme hänelle kaiken selvästi ja ilman ammattijargonia. 

Eirenen liiketoiminta kivijalkamyymälässä perustuu korkealaatuisten tuotteiden lisäksi asiantuntevaan palveluun. Asiakas saa paljon vinkkejä pukeutumiseen ja stailausohjeita. Tämä Eirenen kilpailuvaltti tuli tehdä todeksi myös verkkokaupassa. Siksi Eirenen verkkokauppa ei ole ihan tavallinen "tässä on tuote, laita se ostoskoriin" -verkkokauppa, vaan asiakkaalle annettava inspiraatio ja stailauspalvelu toteutuvat myös digitaalisessa ympäristössä.

Projektin toteutimme yhdessä yhteistyökumppanimme atFlown kanssa. Joensuulainen atFlow Oy oli projektissa tärkeänä osana mukana rakentamassa toimivaa ja käyttäjäystävällistä verkkokauppaa.Toimimme tulkkina atFlown ja Olgan välillä. Autoimme Olgaa ymmärtämään häneltä vaaditut asiat ja sanoittamaan hänen toiveitansa atFlown suuntaan.  

Uusien asiakaskanavien ja -alueiden etsiminen Venäjän puolella oli iso osa tätä projektia. Venäjälle kohdistuva markkinointi vaatii erilaista osaamista, sillä kulttuurierot ovat isoja. Laadimme Eirenelle Venäjän digimarkkinoinnin strategian ja suunnitelmat. Venäjän markkinoinnin asiantuntijamme Maria on on auttanut Olgaa markkinoinnin totuettamisessa ja markkinointisisältöjen tuottamisessa. Kehitysprojektin jälkeinen Eirene voi palvella niin vakituisia, kuin uusia asiakkaita oli sitten raja kiinni tai auki. 

 

Tutustu tarkemmin yrityksiin Eirene ja atFlow.

Alla olevista painikkeista pääset tutustumaan vielä paremmin asiakkaasemmee sekä yhteistyökumppaniimme.