Palvelumme

Niin kuin elämässä yleensäkin, tulee yrityksenkin kehittämisessä hetkiä, jolloin on äitiä ikävä. Kehittäminen on hankalaa, jos siihen ei ole saatavilla tarpeeksi tietoa ja resursseja. Kanssamme saat keskittyä oman yrityksesi toimintaan ja me hoidamme kaiken muun.

Olemme palveluissamme aina joustava toimija. Jokainen alla mainituista palvelupaketeista on muokattavissa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Ovathan kaikki yritykset yksilöllisiä. Asiakkaidemme videoista voit saada loistavaa inpiraatiota kehitykseesi. 

Yrityksen toiminnan selkeyttäminen

Yrityksen toiminnan selkeyttäminen on läheistä työskentelyä yrittäjän kanssa ja päivittäistä auttamista. Oman alan osaamista yrittäjältä löytyy paljon, mutta aika ja rahkeet eivät riitä kehittämään eteenpäin. Yrittäjä kaipaa apua niin yrityksen arjen toimintojen selkeyttämisessä, myynnin, markkinoinnin ja palveluiden kehittämisessä sekä kokonaan uuden strategian luomisessa. Kehitettäviä asioita on usein paljon, mutta mitkä niistä ovat tärkeimpiä ja mitä pitää tehdä ensiksi? Ja miten tämä kaikki tehtään? Me autamme yritystäsi löytämään uuden suunnan ja kehittymään ilman että yrityksen päivittäinen liiketoiminta jäisi jalkoihin. Priorisoimme tärkeimmät toimenpiteet ja huolehdimme niiden toteutumisesta. Näin yrityksen kehittämisestä tulee suoraviivaista ja tehokasta. Yrityksesi säästää kustannuksissa ja työn laatu on korkea.  

Digitalisaation päivittäminen

Yrittäjä on kokenut alansa ammattilainen ja loistava asiakaspalvelussa. Kokemus verkon välityksellä tapahtuvasta palvelusta saattaa kuitenkin puuttua. Mitä tarvitaan verkkokauppaan ja mikä on rautalankamalli? Mistä saa verkkokauppapohjan tai maksuvaihtoehdot? Miten verkkokauppani voidaan liittää suosittuihin markkinapaikkoihin? Me autamme yritystäsi päivittämään liiketoiminta digitaaliseen maailmaan. Toimimme yrityksesi projektipäällikkönä ja kokoamme verkostostamme parhaan mahdollisen asintuntijatiimin yrityksesi digitalisaation toteuttamiseen. Valvomme projektissa yrityksesi etua; et maksa turhasta ja työ etenee aikataulussa. Tärkeintä on, että kaikki työhön osallistuvat osapuolet ymmärtävät yrityksesi liikeidean ja sinä yrittäjänä voit luottaa siihen, että asiat menevät oikeaan suuntaan. 

Kehitystyön mahdollistaminen

Kehitystyön mahdollistaminen -palvelussa aloitetaan yrittäjän kanssa kehityksen ensi askelista. Miten mahdollistetaan kehityksen vaatima rahoitus? Autamme rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa sekä rahoitushakemuksen laadinnassa. Meillä on pitkä kokemus esimerkiksi ELY-keskuksen ja Business Finlandin jatkuvasti muuttuvien rahoitustyökalujen hyödyntämisestä. Rahoitusta hakiessa projektin kokonaiskuvaa tulee usein myös selkeyttää. Käykö yrityksen suunnitelma sellaisenaan vai vaatiiko rahoituksen myöntäminen kenties jotain muuta lisäkokonaisuutta kehitykseen? On myös tärkeää tietää kuinka paljon omia palkkoja saa rahoittaa ja kuinka paljon voi ulkoistaa eri toimijoille.

Kehittämisen sparraaminen

Sparraamisessa yrittäjällä on jo ymmärrystä ja halua kehittyä. Yrityksessä on jo suunniteltu tai jo mahdollisesti tehty palveluiden selkeyttämistä sekä niiden näkyvyyttä. Onko yrityksen idea toteuttamisekelpoinen ja miten se voidaan käytännössä toteuttaa? Meiltä saa lisätukea ja apua jo alkaneeseen kehittämiseen. Tämä voi olla niin mentoroinnin, koulutusten tai yhdessä tekemisen muodossa. Sparraamisessa yrittäjä saa ammattilaisten näkökulmaa, ongelmanratkaisua tai osaamista oman yrityksensä kehitykseen sekä tukea kehityksen tuomiin tehtäviin ja haasteisiin. Autamme yritystä kasvamaan, kehittymään ja kansainvälistymään.

Inspiroidu muiden yrittäjien tarinoista.

Usein läheltä katsottuna on vaikea nähdä kehityksen tarpeita. Katso muiden asiakkaidemme tarinoita ja inspiroidu kehitykseen.