Meistä

NetWorkio on oppiva organisaatio. Uusien asioiden ja ratkaisujen opiskelu on työtämme ja näin asiakkaamme saavat käyttöönsä aina parhaan tiedon ja ratkaisut.

Elina
Leppä
Toimitusjohtaja
Elina pyörittelee projektien, budjettien ja aikataulujen lankoja käsissään. Hän suunnittelee projekteja ja myyntiä yhdessä Mikan kanssa. Omaa osaamistaan hän pääsee myös päivittäin näyttämään asiakkaiden ongelmien ratkaisussa. Suuret kokonaisuudet kuten strategiat ovat Elinan lempialaa.
Mikko
Salminen
Digiasiantuntija

Mikko on tiimin digiexpertti. Hän vastaa laajalti tekniikastamme ja auttaakin myös asiakkaitamme bittimaailman ongelmissa. Luovaa puoltansa hän tuo esiin loistamalla valo- ja videokuvaamisessa. Mikko pääsee vauhtiin puhuessaan hakukonenäkyvyydestä ja markkinoinnin analytiikasta.
Maria
Andryushenkova
Markkinointiasiantuntija

Maria on Venäjän kaupan asiantuntija sekä vannoutunut markkinoinnin osaaja. Maria elää ja hengittää sosiaalista mediaa ja sen eri kanavia. Maria on parhaimmillaan, kun hän pääsee todistamaan osaamistaan muotialan ja muiden kuluttajatuotteiden projekteissa.
Mika
Tonder
Perustaja, Strategi
Mika on yrityksen perustaja ja yrittäjä. Mika on monessa sopassa keitetty konkari, jolta osaaminen ei lopu. Mikalla osaamista ovat strategiat, johtaminen, hinnoittelu ja myynti. Hän harrastaa suunnistusta ja itseironiaa. Mikan vahvuuksiin kuuluu myös erittäin laajat verkostot.

Osana merkityksellistä työtä.

"Työmme on hyvin merkityksellistä. Kuulemme usein lämpimiä kiitoksia yrittäjiltä, keiden ahdinko helpottui avullamme. On mahtavaa päästä auttamaan yrittäjiä ja heidän yritystoimintaansa. Siinä pääsee todella laittamaan itsensä likoon ja todistamaan asiantuntijuutta."

Elina Leppä
Toimitusjohtaja