04.11.2021

Robotiikka kehityksen tukena

Robotiikasta on muodostumassa merkittävä osa yhteiskuntaamme, joka hyödyntää erilaisia elektronisia ja digitaalisia ratkaisuja päivittäin niin yritys- kuin kuluttajamaailmassakin.
Kuva tulossa

Robotiikka tuo yleensä ensimmäisenä mieleen valtavat teollisuusrobotit, mutta tosiasiassa robotiikka yleistyy kaikenkokoisissa ja erilaisissa yrityksissä päivä päivältä enemmän. Teollisuusrobotiikka on tietenkin yksi osa robotiikkaa, mutta myös esimerkiksi monissa verkkosivuissa ja -kaupoissa käytössä olevat chatbotit sekä tietenkin monet muut ohjelmistorobotiikan ja automatiikan sovellukset ovat osa uutta teknologiaa. Robotiikasta onkin siis muodostumassa merkittävä osa yhteiskuntaamme, joka hyödyntää erilaisia elektronisia ja digitaalisia ratkaisuja päivittäin niin yritys- kuin kuluttajamaailmassakin.

NetWorkio haluaa yrityksenä olla kehityksen aallon harjalla ja perillä kaikista yritystoimintaan vaikuttavista suurista muutoksista ja trendeistä. Tämän takia myös digitalisaatio ja siihen liittyvät haasteet ja ratkaisut ovat suuri osa toimintaamme.

Näin ollen on hienoa päästä kertomaan, että NetWorkio on solminut yhteistyösopimuksen imatralaisen Robocamp ry:n kanssa ja vastaa jatkossa yhdistyksen markkinoinnista, operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä.
 

Olemme hyvin innoissamme tästä uudesta kumppanuudesta. Osana Robocamp ry:n toimintaa pääsemme Etelä-Karjalan kehittämisen keskiöön.

- Elina Leppä, Toimitusjohtaja

 

Robocamp ry on imatralainen, robotiikan ja automaation käyttööönottoa yrityksissä edistävä yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on edistää robotiikka ja ohjelmisto-osaamista sekä lisätä robotiikkaan perustuvaa yrittäjyyttä ja houkutella alan yrityksiä Etelä-Karjalaan.

 

Robocamp ry. ottaa nyt yhdistyksen hallituksen linjaamia ja suunnittelemia kehitysaskelia, jotta saisimme koko Etelä-Karjalan globaaliin teknologiseen kehitykseen mukaan. Nyt allekirjoitettu yhteistyösopimus edesauttaa Robocamp ry:n operatiivisen toiminnan kehittämisen.

- Sami Hänninen, Robocamp ry:n Hallituksen puheenjohtaja

Mikko
Salminen
Digiasiantuntija